Het New Financial Magazine wil met best practices, schaamteloze ideeën, sprankelende inspiratiebronnen en scherpe visies een bijdrage leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. Dit initiatief van Willem Vreeswijk is als onderdeel van de Stichting New Financial Forum dé exclusieve inspiratiebron van de ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld (www.newfinancialforum.nl).
huidig nummer \\ abonneren \\ archief \\ index \\ zoeken \\ downloads \\ ambassadeurs \\

ambassadeurs \\

 
Het New Financial Magazine, Geld & Dienstverlening, Zo kan het ook! Is een magazine voor en door de ambassadeurs van het New Financial Forum.

Het New Financial Forum bundelt krachten, ideeën en best practices van positief ingestelde mensen (ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld) die een concrete en wezenlijke bijdrage willen leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. Dit doen we met een exclusieve webportal, exclusieve inspirerende en praktijkgerichte netwerkbijeenkomsten en dus dit exclusieve magazine.

Bouw mee aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector
Word ambassadeur van het New Financial Forum

Meld u aan op: http://www.newfinancialforum.nl/ambassadeur-worden


What’s in it for you?
Wij vragen van iedere ambassadeur een investering van 500 euro per jaar excl. btw (er zijn vanzelfsprekend meerdere ambassadeurschappen per bedrijf mogelijk) en u kunt ieder jaar besluiten om weer uit te stappen. Daarvoor krijgt u:
  • Een toegangscode waarmee u als ambassadeur in het portal kunt participeren (best practices, vraagstukken, dilemma’s, beeldmateriaal, stellingen), (rechtstreeks) kunt reageren op andere ambassadeurs, toegang krijgt tot voorbeelden van best practices en direct in contact kan treden met experts.
  • Een alertsignaal indien er nieuwe discussies op het platform zijn gestart, commentaren zijn toegevoegd of als er op uw content is gereageerd.
  • Een blog/persoonlijke pagina met uw persoonlijk profiel, mission statement, waarin u uw ideeën, best practices, beeldmateriaal, etc kunt plaatsen en waar andere ambassadeurs op kunnen reageren.
  • Ambassadeurs krijgen het exclusieve recht om te reageren op actuele issues rond de thema’s: het nieuwe adviseren, het nieuwe verzekeren, het nieuwe bankieren en het nieuwe beleggen. Ieder jaar vragen we een ambassadeur eigenaar te worden van een discussiegroep. Hij of zij nodigt ambassadeurs uit deel te nemen aan een discussie met een scherpe stelling, een scherp pamflet, een scherp idee of een best practice.
  • Ambassadeurs krijgen direct te zien wanneer er commentaren, nieuwe discussies, opmerkingen zijn toegevoegd.
  • Toegang tot het kennisnetwerk, bestaande best practices, tools en inspirerende films.
  • Ambassadeurs krijgen exclusief toegang tot het E-magazine New Financial Magazine. Het E-magazine verschijnt vier keer in 2013 en is hét gezicht van het New Financial Forum. In het magazine reserveren we achterin ruimte waarin de namen van de ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld worden opgenomen. Een exclusief magazine voor en door ambassadeurs.
  • Recht om een exclusieve inspirerende netwerkbijeenkomst van het New Financial Forum te bezoeken.
  • Ambassadeurs mogen twee introducés (belangstellenden voor het New Financial Forum) meenemen naar de netwerkbijeenkomst
 
© 2024 New Financial Forum   l  Disclaimer  l  Contact